Fejlesztés

Csapatunk lelkes, alkotni vágyó tagjai már az egyetemi évek előtti időkben is hobby projekteken dolgoztak, ezzel megalapozva a gyakorlati ismereteiket. Ez a lelkesedés nem hagyott alább, sőt! Nagy rutinra tettünk szert az elmúlt években prototípusok feljesztésében, legyen az egy edge-cloud architektúra vagy akár egy több kamerából álló sportolókat nyomonkövető adatgyűjtő rendszer.  Csapatunk dinamikusan dolgozik együtt, és használja a legkorszerűbb munkamegosztási és szoftverfejlesztési folyamatokat és elveket, hogy mindig időben szállítsuk a legjobb megoldásokat a megrendelőink számára.

Fejlesztéseink során kitűzött célunk, hogy olyan hatékonyságot növelő, gyorsan, kényelmesen használható és szerethető szoftvereket fejlesszünk, melyek funkciói 100%-ban kihasználtak és az ügyfélkiszolgálás magasabb színvonalához járulnak hozzá. Az eddigi sikeresen zárult projektjeink között megtalálhatók egyedi szoftverfejlesztések, az adatvezérelt működés alapjait megteremtő fejlesztések, emellett alkalmazás üzemeltetési szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek.

Stratégiai partner:

Egyedi szoftverfejlesztés

A fejlődés és a fenntartható működés biztosításának gátja gyakran a hatékony működés hiánya, melyek felesleges erőforrásokat emésztenek fel a szervezetek egészét tekintve. Mi olyan szoftvereket fejlesztünk, melyek segíteni tudnak szervezeted céljainak elérésében, hatékonyságának jelentős növelésében. Ahhoz, hogy fejlesztéseinket az egyedi igényekhez tudjuk igazítani, fontos, hogy megismerjük a szoftverek leendő felhasználóit, megértsük a szervezeti működést és kultúrát, valamint azonosítsuk a célokat és a problémát okozó tényezőket.

Egyedi szoftvereket biztosítunk sajátos igényekre:

  • Egyedi webshopok, webes és mobil alkalmazások
  • Testreszabott CRM és ERP megoldások
  • Videó streaming platformok
  • Ügyfélkapcsolat-kezelési szoftverek
  • Kritikus nagyvállalati applikációk

Olvass többet napjaink meghatározó trendjeiről. Kattints az alábbi részletekre!

Data Science

Cloud Native Alkalmazások

Kérdésed van? Keress minket!