ADATBÓL ÉRTÉKET TEREMTÜNK

Az üzleti sikerek és problémák  kulcsa egyaránt az adatainkban keresendő. Mi, a Monodonnál data science csapatként hiszünk abban, hogy az üzleti igények  pontos meghatározása és a precíz helyzetértékelés a legtöbb esetben már félsikert jelent. 

A 21. századi vállalatok hatalmas kiváltsága, hogy lehetőségük van döntéseiket megfelelő adatokra alapozni, melyet ha egy vállalat elmulaszt, az minden esetben a versenyképességének rovására megy. Mindehhez a megfelelő mennyiségű és minőségű adatok gyűjtése mellett arra van szükség, hogy a hatalmas adatmennyiségből információk, összefüggések legyenek kivehetőek, mely azonban megfelelő módszertant és szaktudást igényel. 

A Monodon Solutions csapata elhivatott data scientistekből áll, akik arra szakosodtak, hogy az adott környezethez legjobban illeszkedő adatbányászati módszerek alkalmazásával komplex kérdések és problémák felderítésével biztosítsák az adatalapú döntéshozást. 

Miben tud segíteni a data science?

Szolgáltatásaink

Tudd meg, hogy miért válassz minket.

Oktatás

A jól képzett elmének mindig több kérdése van, mint válasza.

Kutatás és tanácsadás

Találjuk meg együtt céged új lehetséges fejlődési irányait!

Fejlesztés

Bármilyen innovatív megoldásra van szükséged, mi megoldjuk!

Rólunk

Egy ütőképes csapat 🙂

Csapatunk célja nem kevesebb mint különböző innovatív megoldásokkal hatékonyabbá tenni az emberek vagy cégek mindennapi feladatait. Csapatunk ütőereje, hogy tagjai a legkülönbözőféle területekről érkező fejlesztők, elemzők és kutatók akik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem falai között kovácsolódtak össze az egyetemi éveik során. Munkánk során előremutató, kutatói és innovációs tevékenységet végzünk, amelyet több nemzetközi rangos konferencián megjelent cikkünk, elnyert díjaink is mutatják. 

Csapatunk tartalmaz adjunktust, és PhD hallgatókat, akiknek szakterületük magába foglalja az adatbányászatot, mesterséges intelligenciát, számítógépes hálózat építést és üzemeltetést, képelemzést, videófeldolgozást és felhő/virtualizációs technológiákat. Hiszünk benne, hogy ügyfeleinkkel közösen megtaláljuk a megfelelő automatizált megoldást arra, hogy cégük hatékonyabban működhessen, ezzel garantálva az üzleti előnyüket a versenypiacon. 

Szeretnél többet tudni a csapatunkról? Kíváncsi vagy, hogy mi egyebet csinálunk? Lépj kapcsolatba velünk!

info@monodon-solutions.com

+36 30 431 4118